Anita i Matora
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Učesnica Elite Anita Stanojlović u žiži je javnosti zbog preljube koju je počinila, ali i zbog veze sa Anđelom Rankovićem dok je jož uvek u zakonitom braku sa Jovanom Tomić Matorom. 

Naime, ona je sada pažnju gledaoca privukla zbog toga što je na sve načine pokušavala da pridobije Rankovića. Anita je odlučila da preuzme stvar u svoje ruke i spoji krevete u sobi za izolaciju. Mnogi smatraju na društvenim mrežama da je ovo najgori potez koji je mogla da napravi i da je na ovaj način direktno zamolila da budu intimni. 

Anita i Anđelo su legli zajedno u krevet, a ona je odlučila da spava razgolićena, pa joj je u jednom trenutku sevnula zadnjica.

Inače, poznato je da ona voli da nosi mini pidžame, zbog kojih je mnogi na društvenim mrežama prozivaju da ih koristi kako bi svojim nagim telom navukla Rankovića da bude intiman sa njom. 

Podsetimo, Anđelo je prethodne noći ozvaničio vezu sa Anitom, a nakon toga je sve začudio njegov postupak. Anita i Anđelo završili u razdvojenim krevetima u izolaciji, iako su zvanično zajedno. Ranković ju je samo poljubio za laku noć, pa okrenuo leđa i zaspao. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading