Anita
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Bivša zadrugarka, po zanimanju šminkerka, Anita Stanojlović izgovorila je sudbonosno "da" svojoj devojci Jovani Tomić Matoroj na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

Njih dve započele su vezu pred kamerama rijalitija "Zadruga", a potom su dodatno šokirale javnost kada su nastavile romansu i počele da žive zajedno. Anita je pre Matore imala buran život.

matora i anita

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, ona je bila u vanbračnoj zajednici i još kao maloletna dobila je dete, o čemu je pričala u Beloj kući.

- Imam dete od dve godine, a s tim muškarcem sam završila pre nego što sam saznala da sam trudna... Jer bilo je nasilja, počeo je psihički i fizički da me maltretira. Završila sam to, mada i sada imam problema, pretnje i svašta nešto - rekla je Anita prošle godine i otkrila da joj je bivši zapretio čim je čuo da ulazi u "Zadrugu".

- Znam da on ne može ništa osim da preti, tako da - ne plašim se. Rekao mi je: "Budeš li u "Zadruzi" uradila nešto pogrešno, uzimam ti dete". A dok budem bila u "Zadruzi" dete će čuvati moja i njegova majka.

Za sebe je tada rekla i da je velika svađalica, a kada su u pitanju muškarci iz Bele kuće, imala je svoje favorite.

RODILA DETE KAO MALOLETNA Anita pretrpela nasilje od partnera, imala buran život, bila sa Zolom, a sada se udala za ženu

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Dejan mi je privukao pažnju po izgledu, a mislim da je Filip Car skroz okej, da sa njim mogu da pravim svašta, ali po izgledu, ne. Karić mi je lep, ali je malo niži. Ja volim visoke, crne - rekla je ona.

Na početku poslednje sezone u kojoj je upoznala Matoru, Anita je radila sve d osvoji Marka Markovića. Njemu je i pre rijalitija slala poruke. Kada sa njim nije opstala, prebacila se na Zolu, ali je i ta veza pukla. Tek onda je osetila naklonost ka ženama, zaljubila se u Matoru, koja najpre nije htela ništa ozbiljno, ali po završetku rijalitija shvatile su da su jedna za drugu pravi izbor pa je došlo i do venčanja.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Velika ljubav

12.07.2023 23:34

I ja volim moju mačku, velika ljubav, skontali smo se, razmenjujemo nežnosti, ja nju gladim po mekanom krznu a ona meni prede. Ali, svakako, nećemo stupiti u brak!