Stanislav i Maja
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Od 2019. godine starleta Maja Marinković učestvuje u popularnom rijalitiju "Zadruga", a sada je deo i emisije "Elita".

Tokom proteklih pet godina Maja je bila stalno prisutna pred kamerama, a njen ljubavni život u rijalitiju bio je podjednako skandalozan kao i van njega. Njene veze sa Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Carem su među najzapaženijim.

Pored toga, tokom takmičenja Maja je bila u vezi sa Milanom Jankovićem Čorbom, Bilalom Brajlovićem u šestoj sezoni i ponovo sa Filipom Carem, koji je doveo do njene diskvalifikacije iz pete sezone.

Njen ljubavni život uključuje i vezu sa pobednikom rijalitija "Parovi" Mladenom Vuletićem, koji je sada oženjen bivšom zadrugarkom Jelenom Pešić i očekuju drugo dete.

Mnogi su zaboravili da je Maja tokom "Zadruge" bila bliska sa Vladimirom Tomovićem, poznatim zavodnikom, kao i sa Markom Miljkovićem, koji je sada srećno oženjen Lunom Đogani.

Imala je i kratku aferu sa Zvezdanom Slavnićem, koji je tada odabrao Anđelu Đuričić. Takođe je bila u intimnoj vezi sa Markom Markovićem pred kamerama. U ovoj sezoni "Elite", Maja je imala više strastvenih trenutaka sa Stanislavom Krofakom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading