Jelena i Ivan
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Jelena i Ivan Marinković pre dva dana gostovali su u emisiji "Narod pita" gde su se žestoko posvađali. 

Njih dvoje su tokom emisije iznosili intimne detalje iz braka, a Jelena se navodno poverila prijateljima da je Ivan ranije navodno pretio samoubistvom svaki put kada bi se svađali, a ona poželela da ga ostavi.

Ističe da su imali žučne rasprave u njegovom stanu, prilikom kojih je on govorio da će dići ruku na sebe:

- On je meni pretio kad god bismo se svađali da će da se ubije ako ga ostavim. Znala sam da to govori u afektu i da od toga nema ništa - govorila je Jelena svojim prijateljima, kako prenosi "Skandal". 

Jelena

Alo

 

Inače, Jelena kaže da se iselila iz stana u kom su živeli ona i Ivan:

- Moja prijateljica je pokupila sve stvari iz tog stana, otišla je i uzela ih. Ostale su neke sitnice koje mogu i da se bace, koje meni ništa ne znače, međutim, ostao mi je i sat. Nadam se da će mi ga vratiti. Bila sam nekoliko dana kod drugarice, a sada živim u jednom jako mirnom mestu Beograda gde niko ne zna ni gde sam, ni šta sam - priča Jelena.

Jelena Marinković

Printscreen

 

- Od pomirenja sa Ivanom nema nišra, nadam se da ćemo se sporazumno razvesti. Što se Uroša tiče, ništa ne mogu da kažem, niti garantujem. Možda sam bila brzopleta kad sam izjavila da me je iskoristio, ali ne isključujem ništa, mada o muškarcima trenutno ne razmišljam - dodala je Jelena Marinković za "Pink". 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading