Asmin i Aneli
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Rijaliti učesnica i starleta Aneli Ahmić gostovala je sinoć u emisiji "Narod pita", a o tome se i dalje priča, kao i o brutalnoj izjavi o njenom bivšem partneru, Asminu Durdžiću.

Aneli je obelodanila da će tražiti zabranu prilaska za bivšeg, a sada se oglasio i on i zapenio od besa.

- Za šta zabrana prilaska kad ona i da hoće da mi priđe ne može nego samo preko advokata i to nju najaviše boli. istina je da je htela da se baci sa Norom sa terase, pa sam je vodio kod Karamujića na lečenje, izlazila i udarala se po nosu, išla na aftere, pa ostane po 3 dana iako ima bebu, hapšena zbog teškog kriminala u trudnoći tad sam tek uviđao s kim sam, kući vrištala nasrtala na mene i imate snimak gde mi razbija glavu flašom. Sve sam ja to trpeo, ta žena je poremećena bolesnica od koje sam pobegao. Nek sam ja običan bauštelac al sam bio mnogo nesrećan što sam naleteo na takvo zlo. Samo nek mi se skine sa leđa i ne spominje me ta sramota ženskog roda - bio je brutalan Asmin.

Aneli i Asmin

Alo

 

Durdžić je prokomentarisao i to što se na snimanju emisije pojavila u patikama koje joj je on kupio.

- Obula te patike jer pati za mnom i za Dior i Balensijagom. Posle mene nosi samo fuš stvari i fejk sa instagram stranica. Nema više šopinga i Asmina, za tim ona najviše pati - rekao je on za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading