Maja
Foto: Alo/Nikola Todorović/Alo!

Starleta Maja Marinković trenutno boravi u Zagrebu kod svog dečka Stanislava Krofaka.

Bivša učesnica Elite se na svom Instagram profilu pohvalila zajedničkom fotografijom i ispod nje je kratko napisala:

- Zagreb.

Maja je uz fotografiju grada u kojem živi i ima biznis njen dečko, dodala i emodži srca, a njeni fanovi su se zapitali da li je razlog posete upoznavanje sa Stanislavovom porodicom i da li se već srela s njegovom ćerkom Vanesom.

Maja Marinković

Foto: Printscreen/instagram

 

Pre Zagreba, ljubavni par je boravio na Crnogorskom primorju, preciznije u Budvi. Potom su počeli turneju po Hrvatskoj. Prvo su "skoknuli" do mesta Selce, gde je Stanislav nekad vreme provodio sa svojom bivšom devojkom Mionom Jovanović. Zatim su svratili u Crikvenicu, gde živi Majin bivši dečko Filip Car.

Inače, Stanislav je još dok su bili u Eliti najavljivao da jedva čeka da Maju povede u Zagreb. Njegove planove razotkrila je Slađa Lazić Poršelina.

- Ne mislim da se Maja blamira, ona tako uvek pita i traži odgovore. Mislim da je Stanislav zaljubljen u Maju i da čeka samo dve nedelje da se pomiri sa Majom i da je vodi u Zagreb. On je rekao da mu je Maja zakazala operaciju i da će da spava kod nje, rekao je danas u pabu. On nju non-stop gleda, ja sam to primetila u kazinu i na bazenu isto - ispričala je tom prilikom Slađa.

Stanislav snimao Majinu golu zadnjicu

Maja Marinković otputovala je u Hrvatsku kod svog dečka Stanislava Krofaka.

Nakon fotke iz kreveta Krofak i Maja šokirali su brojne fanove novom objavom.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading