"SVE JE OVO DOGOVOR LUDOG ZVEKIJA I ĆAKNUTE ANE" Ermina Pašović oplela po Slavniću, nije štedela ni Aleks: ONA JE KAO ŽELEZNIČKA STANICA
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Zvezdan je priznao da je pokušao da poljubi Aleks Nikolić i da mu je ona bila samo igra, te je Đuričićeva doživela pomračenje i pola popodneva preplakala u hotelu "Zadruga". Par se uskoro pomirio, a sada je bivša zadrugarka Ermina Pašović prokomentariasala čitavu situaciju.

-Ovako, Anđela je pogazila sve za šta je drugima držala slovo i uvek jasno hladno govorila da se njoj to ne može desiti. Eh vidi čuda, desi se… A najjače mi je sad ovo što je nakon svega ostavio i okreno se Aleks, što je bilo jasno od samog početka. Od prvog dana sam dala Zvekiju ime "ludi Zveki". Eh, ludi Zveki produžio na sledeću stanicu, a to jeste železnička Aleks… I tu će imati prođu, jer je on tip koji odgovara Aleks. Onda će uletiti žrtvica Anica i iskopirati Kiju, u nadi da će pobediti u ovoj Zadruzi, a ubeđena sam da je sve ovo dogovor izmedju ludog Zvekija i ćaknute Ane - rekla je Ermina za Pink.rs.

"JA NIKADA NEĆU SKAKATI DO PLAFONA" Anđela ponovo demantovala samu sebe, nakon što je Zvezdan ostavio zbog njene drugarice ONA GA ČASTILA ŽESTOKIM SE*SOM (VIDEO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Mina

22.01.2023 20:24

Ne kupaju Emina,da li bi se to dogovorila sa tvojim mužem da uđe i da se jeb.sa kim stigne,pa i namenski sa Anđelom. Da li bi mogla da gledaš muža šta radi sa drugom ženom.Vi svi koji učestvujete u rijalitiju ste bolesnici.