Zvezdan, Aca i Ana
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Bivši dečko Ane Ćurčić, Dragan Aca Bulić poslednjih nedelja je gotovo glavna tema u Zadruzi, a verna publika željno iščekuje njegov ulazak u rijaliti i suočavanje sa Zvezdanom Slavnićem, budući da je i sam Bulić izjavio da, kada bi ušao, na svaki način bi zaštitio svoju nekadašnju ljubav. 

Ipak, o njegovom ulasku u Zadrugu se još uvek ne zna mnogo, i dok jedni misle da ga produkcija čuva za neko skorije vreme, drugi su mišljenja da biznismen nikada neće ni ući. 

KONAČNO Aca Bulić večeras stiže u Šimanovce, spreman da se suoči sa svim, očekuje se neviđeni haos!

Printscreen

 

Bulić za to vreme gostuje po raznim emisijama i komentariše scene između Ane i Zvezdana, ali i priča o njihovoj nekadašnjoj ljubavi, tragičnom gubitku zajedničkog deteta i odnosu koji neguje sa Anom ceo život. 

Upravo o tome će Bulić govoriti i večeras, u emisiji "Amidži šou", gde će gostovati pored Dare Bubamare, Milene Ćeranić, Sandre Rešić i Gazda Paje. 

Njegov dolazak u Šimanovce mnogi iščekuju s nestrpljenjem, a čak se mogu pročitati komentari tipa da će nakon emisije ostati u Šimanovcima, i za vreme večerašnje žurke zapravo ući u Belu kuću. 

CAR JE MUVAO BIVŠU ZADRUGARKU? Pre nego što je ušao u rijaliti, Filip je bacio oko na ovu pevačicu, Milica otkrila sve

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading