OBLIK VAŠE GUZE ODREDIO JE UTICAJ ZVEZDA Vodolije i Lavice imaju "četvrtastu" zadnjicu, Vage i Device "obrnuto srce", a tek ostale...
Foto: Shutterstock

Po obliku zanjice se dele na oblik slova "V", četvrtasti oblik, oblik slova "A", okruglu i "obrnuto srce". Astrologija tvrdi da se po guzama može nepogrešivo može pogoditi u kom su horoskopskom znaku rođene.

Oblik slova "V"

Ako linija koja ide od vaše karlice do kukova zauzima oštar ugao, guza poprima oblik slova "V" gledano otpozadi. Ovakvu zadnjicu uglavnom imaju žene rođene u znaku Škorpije i Jarca.

Četvrtasti oblik

Ako linija između vaših kukova i spoljnog dela butine formira ugao od 90 stepeni u odnosu na tlo, ovo je vaš tip pozadine. Guza ovakvog oblika krasi Vodolije i Lavice.

Oblik slova "A"

Žene "kruškaste" građe imaju ovaj tip guze, a karakteriše ih proširenje od kukova na dole. Dame rođene u znaku Blizanca, Ovna i Ribe vrckaju ovakvom zadnjicom.

Okrugla

Ovakav oblik imamo prilike da vidimo na Kim Kardašijan ili Dženifer Lopez. Okruglu guzu uglavnom imaju Rakovi, Strelčevi i Bikovi.

Obrnuto srce

Ovo je okruglasti oblik koji je podložniji sili gravitacije od prethodnog tipa. Ima krivinu ka spoljim kukovima, ali i veću zapreminu u donjem delu kukova. "Srcoliku" oblinu ponosno šetaju žene rođene u Vagi i Devici.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading