policija hitna pomoć
Foto: Alo/Masanori Jošida

Dečak A. K. (10) teško je povređen u saobraćajnoj nezgodi u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu kada ga je "audijem" udario vozač M. M. (34). Osim vozača, uhapšen je i suvozač, S. J. (22) zbog sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenja krivičnog dela, s obzirom na to da su nakon udesa pobegli sa lice mesta.

M. M. se sumnjiči za krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći jer je vozio sa 1,33 promila alkohola u organizmu i oko 20.25 sati, na uglu ulica Dušana Vukasovića i Jurija Gagarina prošao dok je bilo upaljeno crveno svetlo na semaforu. Nakon izvršenog prekršaja, on je udario u drugi automobil, a potom oborio desetogodišnje dete koje je stajalo na pešačkom ostrvu pored semafora.

Nakon nezgode, vozač i suvozač su pobegli peške, ali ih je policija ubezo uhapsila i određeno im je zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti privedeni na saslušanje u tužilaštvo.

Povređeni dečak prevezen je u Urgentni centar sa teškim povredama.

Povređeni dečak je na bicuklu čekao zeleno svetlo na semaforu, a automobil ga je udario u momentu kada je nameravao da pređe put. Dete je zadobilo višestruke povrede opasne po život, a između ostalog polomljena mu je vilica i ima problem sa jetrom. On je u životnoj opasnosti i lekari mu se bore za život.

Iz "audija su", navodno, izašle tri odrasle osobe i dva deteta i niko nije pomogao dečaku koji je ležao na kolovozu, već su svi zajedno otišli sa lica mesta.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading