televizor
Foto: Promo/Schutterstock
PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (24. februar)

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Ledolomac

Nakon propalog eksperimenta zaustavljanja globalnog zagrevanja u budućnosti, nastupilo - ledeno doba, koje je zbrisalo gotovo sav život sa Zemlje. Jedini preživeli su putnici ogromnog voza koji saobraća oko planete. Tokom vremena dolazi do pojave klasnih razlika u samom vozu, u kojem „elita“ zaposeda nedodirljivi prednji deo voza, a siromašni su gurnuti u zadnji deo. Pritisnuti lošim uslovima života, putnici zadnjeg dela dižu revoluciju. Uloge: Kris Evans, Tilda Svinton.

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (24. februar)

Foto: IMDB

 

 

23.25 RTS2

Titan

Aleksija je doživela tešku povredu glave i u lobanju joj je ugrađena titanijumska ploča. Kad je izašla iz bolnice, odrekla se roditelja i počela da oseća bolesnu privlačnost prema automobilu koji ju je umalo ubio. U narednim godinama počinju da se javljaju problemi sa seksualnošću i situacija eskalira kada upozna Vensana, čoveka koji pokušava da održi svoju snagu ubrizgavanjem steroida u svoje sve starije telo i očajnički traga za davno nestalim sinom.

Uloge: Agate Ruzel, Vensan Lindon, Lais Salameh...

PREPORUKA šta danas obavezno da pogledate (24. februar)

Foto: IMDB

 

 

23.00 Prva

Nezamislivo

Napeti triler istražuje na šta smo sve spremni da bismo zaštitili sebe i svoju zemlju. Kada nuklearni stručnjak postane ekstremista i postavi bombe u tri različita grada, antiterorističke snage stupaju u akciju i hapse ga. Ali lokacija bombi ostaje tajna. Uloge: Semjuel L. Džekson, Keri-En Mos.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading