prosidba
Foto: Printscreen/tiktok.com/beccers_gordonn

Međutim, njen otac, u svojoj uzbuđenosti zbog veridbe, nije mogao da zadrži tajnu i ispričao je sve Rebeki, što ju je dovelo do suza.

Rebeka je bila toliko uznemirena da je rekla Karsonu da tog dana ne dolazi u obzir da je zaprosi. Provela je ceo dan u pidžami igrajući video igre, dok je Karson mirno prihvatio njenu odluku.

Ipak, Karson je kasnije tog dana pozvao Rebeku u šetnju i odveo je na obližnju livadu, gde je kleknuo i zaprosio je dijamantskim prstenom.

@beccers_gordonn “Im such a brat” 😭 does anyone want a in depth story time? Boots are from @Revolve !!! #engaged #fiance #crying #engagement #proposal #revolveme ♬ original sound - Rebecca Gordon

Rebeka je ponovo briznula u plač, ovaj put od radosti, shvativši koliko je Karson bio odlučan da ostvari svoju zamisao i koliko je ona sama bila detinjasta.

Rebeka je kasnije podelila svoje iskustvo na društvenim mrežama, a njen post je postao viralan sa 7,3 miliona pregleda.

Mnogi su se poistovetili s njenom situacijom i delili svoja iskustva sa sličnim situacijama. Komentari su varirali od saosećanja za njenog oca do kritika zbog njenog ponašanja.

@beccers_gordonn @Wilson Diamonds !! I can do an indepth video talking about my ring, but im truly in love with her #diamond #engagement #engagementring #radiantcut #yellowgold ♬ original sound - aidxn

,,Moji prijatelji su smatrali da je zabavno da pokvare iznenađenje za moju veridbu. I ja sam, kao i ti, plakala zbog toga.''

,,O, jadna bebo! Ljutiš se i plačeš kad nije po tvome. Važna je ljubav, tvoj verenik i romantična veridba, a ne šta je prethodilo tome.''

,,Jadan tvoj tata, mogu samo da zamislim koliko se loše osećao zato što je pokvario iznenađenje. Nemoj da budeš previše stroga prema njemu.'' bili su samo neki od komentara na njen post. 

BONUS VIDEO 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading