milan knežević
Foto: Printscreen/YouTube/ Kosovo-Online Uživo

“Sve drugo je za nas neprihvatljivo, i sigurno nećemo pristati na scenarija iz prošlosti kad su neki sa najmanjom podrškom građana dobili pozicije premijera i ministara”,  istakao je Knežević.

Knežević očekuje da koalicija „Za budućnost Podgorice“ na izborima još jednom potvrdi utemeljenost u biračkom telu i ostvari najbolji rezultat koji će omogućiti stabilno formiranje vlasti.

“Protekli vremenski period je pokazao da smo ubedljivo najozbiljnija politička koalicija koja je svojim delovanjem i na državnom i lokalnom nivou zaslužila veliko poverenje građana što nas dodatno obavezuje da to potvrdimo i na izborima u Podgorici”, naveo je Knežević.

Milan Knežević  kaže da očekuju da će nova gradonačelnica Podgorice biti Jelena Borovinić Bojović.

“Jelena Borovinić Bojović će biti naš nosilac liste, i po svemu sudeći, jedina dama u ovoj političkoj trci. Upravo ova činjenica, i njen dosadašnji rad, daju nam za pravo da možemo očekivati da će ona biti nova gradonačelnica Podgorice. Naš grad je umoran od eksperimenata, političkih avanturista i lutalica, mandatopreza, odbeglih odbornika, vreme je za stabilnost, ozbiljnost i odgovornost, a to jedino može doneti koalicija „Za budućnost Podgorice – Grad svih nas!“, kazao je Knežević.

On je kazao da bi voleo da se sve anti DPS koalicije obavežu javno potpisanim dokumentom da neće praviti nikakve koalicione aranžmane sa DPS-om. Knežević je naveo da im je prihvatljivo praviti koaliciju nakon izbora sa svima osim sa DPS-om i njihovim tradicionalnim koalicionim partnerima.

“Malo me strah od izjava i nejasnoća koje sam čuo iz koalicije Jakova Milatovića i Dritana Abazovića, zato i insistiram na javnom potpisivanju sporazuma kojim ćemo se odrediti prema DPS-u i njegovoj zaostavštini”,  kazao je Knežević.

Milan Knežević kaže da su vlast u Podgorici srušili Željko Ivanović, Jakov Milatović i Dritan Abazović, ne bi li izazvali i prevremene parlamentarne izbore.

“Zato je suštinski nosilac njihove odborničke liste Željko Ivanović, a samim tim i njihov kandidat za gradonačelnika. Nažalost, Jakov Milatović je u ovoj priči poslužio kao smokvin list, ali i pored toga, ništa nije uspeo da sakrije”,  kazao je Knežević.

Učešće stranke Duška Markovića na izborima u Podgorici za Kneževića je novost.

“A stranka Duška Markovića nastupa na izborima u Podgorici? Znam da je Andrej Milović predao listu, ovo za Duška mi je novo”,  istakao je Knežević.

Bonus video:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading