GOCA TRŽAN NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O MAJI NIKOLIĆ Prekipelo joj, dosta je trpela, evo šta joj je sve radila, skandal!
Foto: Alo/Printscreen

Pevačica Goca Tržan, poznata po britkom jeziku, prokomentarisala je navodnu svađu s Majom Nikolić, te poručila da protiv koleginice nema ništa i da joj nije jasno otkud priče da je mrzi kada se njih dve nikada nisu čak ni družile.

- Da bi nekoga mrzeo, moraš da ga voliš jer to su dve emocije na istom kanapu, samo zavisi za koji deo kanapa se uhvatiš - rekla je Goca za Skandal.

Tržanova je priznala da je od Maje doživela sve i svašta, ali da joj nikad nije uzvratila:

- Sa mnom je se teško svađati jer ja ne ulazim u polemike, osim kad sam sto posto sigurna da sam u pravu. U slučaju konkretno Maje Nikolić, mi smo videli već sva njena ludila i to, ja sam svašta nešta od nje doživela i to ničim izazvano, mislim, nikad ženu u lošem kontekstu u usta nisam uzela, ali ne možeš sad ti da pretpostaviš šta će neko da uradi.

GOCA TRŽAN NE MOŽE VIŠE DA ĆUTI O MAJI NIKOLIĆ Prekipelo joj, dosta je trpela, evo šta joj je sve radila, skandal!

Foto: Ataimages

 

Tržanova je negirala i navode da animozitet između njih dve seže još od Pinkovih zvezdica.

- Ma uopšte nisam iz tog filma, ja ne pratim niti znam ko šta priča, šta radi ne Maja Nikolić nego bilo ko na ovom svetu - zaključila je pevačica.

DARKO LAZIĆ ĆE U ZEMLJU PROPASTI! Skinula se pevačeva bivša verenica i javno objavila nikad vrelija izdanja, javnost u šoku! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading