Milica Pavlović press
Foto: Alo/Foto:Instagram Milica Pavlovic

Najpopularnija pop zvezda mlađe generacije Milica Pavlović objavila je novi album pod nazivom „Lav“ sa kojeg se već izdvojilo nekoliko hitova.

Nakon 10 godina karijere koja je konstantno išla uzlaznom putanjom, Milica je zakazala i veliki solistički koncert u Areni, za koji je u prvih 24 sata prodala 5.000 ulaznica, a koji će ujedno biti i kruna njene desetogodišnje karijere.

Milica Pavlović press

Foto: Ataimages

 

U razgovoru za Alo! Milica je otvoreno govorila o novom albumu, ali i o odnosu sa koleginicom Teodorom Džehverović koja ju je nedavno, ničim izazvana potkačila u medijima.

Izgleda da si u poslednje vreme mnogima trn u oko, pa i Teodori Džehverović koja se na neki način umešala u tvoj odnos sa Albinom sa kojim imaš jedan od najuspešnijih dueta. Zamerila ti je što si rekla da je Albino krenuo muzičkom stranputicom jer je najavio mnoge duete sa drugim pevačima, i sa Teodorom između ostalog.

- Teodora je od samog početka imala moju podršku jer sam u njoj prepoznala vatrenu devojku. Često je pevala moje pesme i želela je karijeru kao moju, a ja i sada navijam za nju. Mislim da je ok devojka, ali su se desile neke stvari koje su me iznenadile. Mogla je da kaže da ne želi da se meša u moj odnos sa Albinom. Mogla je da kaže istinu da sam joj, kada je imala nastup ispred Skupštine donela kostim iz Niša i po vozaču poslala na kućni adresu samo da se ona ne bi mučila. Ljudski sam se zapitala što to nije ispričala i rekla da sam ispala korektna prema njoj.

 

 

Ostatak intervjua sa Milicom pročitajte u sutrašnjem izdanju Alo! novina.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading