Moamer
Foto: Printscreen/printsrkin/jutjub

Moamer Kasumović, poznati bosanski glumac koji je u Sarajevu osuđen na zatvorsku kaznu od godinu dana zbog bludničenja nad maloletnikom, naći će se i u Registru počinilaca krivičnih dela protiv polne slobode Crne Gore, pišu tamošnji mediji. 

On je proglašen krivim da je u decembru 2019. godine počinio bludne radnje nad maloletnikom, kako je navedeno u presudi. 

Kasumović je otkupio kaznu za 36.500 KM (oko 18.250 evra)., a javnost je besna zbog niske kazne, ali i činjenicom da se ista može otkupiti.

Moamer

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ipak, ono što je osuđeni glumac uradio nakon presude posebno je razbesnelo javnost. 

Na Instagram nalogu na kojem ga prati više od 10.000 ljudi, Moamer je ispod svake svoje objave ograničio komentarisanje iste. 

Moamer

Foto: Printscreen/instagram

 

Na pomenutoj društvenoj mreži objavljivao je fotografije sa prijateljima i kolegama, a poslednji put oglasio se 8. septembra. 

Odselio se iz Bosne 

Glumac je odselio iz Sarajeva u Bijelo Polje. Nikome nije bilo jasno zašto je Kasumović otišao iz grada u kojem je ostvario svoju glumačku karijeru, prenosi Srpskainfo.

U Crnoj Gori se nije puno eksponirao, ali je radio. Bio je član OMO teatra koji je osnovao sa kolegama Omarom Bajramspahićem i Obradom Nenezićem. Bajramspahić i Nenezić su odmah po saznanju raskinuli saradnju s glumcem Kasumovićem.

- Saznao sam o ovoj užasnoj situaciji iz medija i najblaže rečeno šokiran sam. Drago mi je da je mladić koji je žrtva progovorio, jer ovakvi zločini moraju biti oštro kažnjeni, a žrtvama pružena svaka moguća podrška - kazao je Bajramspahić.

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading