"VIDIM DA SI RAVNA LINIJA" Zorica Marković zamerila Ani komunikaciju sa Majom, pa preuzela deo zahvalnosti zbog njenog trenutnog stanja
Foto: Printscreen/Foto: Foto: Youtube/printscreen

Zorica Marković stigla je u hotel 'Zadruga'', kako bi uz jutarnju kaficu prešla sve aktuelne teme sa Anom Ćurčić.

-Tebi nije hladno? - upitala je Zorica.

-Nije sad - kazala je Ana.

-Znaš, nešto razmišljam, rat Miže i Miljana datira od ''Zadruge 1''. Mislim da oni nisu mali... - rekla je Zorica.

-Pa to ti kažem, ali valjda znaju da prikoče - kazala je Ana.

-Vidiš da ne znaju. Jadno je što je dozvoljeno da se vređaju, ali oni to uporno rade. Mićini ovi stalno provociraju koga stignu. Necina i Pecina mama je u šoku sigurno, verovatno joj se želudac prevrće - rekla je Zorica.

-Meni je to skandalozno. Znaš li ti kad je Rodni rekao Zvezdanu ono:"'Voliš starije tete?!'' Onda mi se izvinjavao, htela je valjda da me isporovocira - dodala je Ana.

-Ja sam se pitala šta će on ovde. Razumela sam ga dok je Cveta bila ovde, ali mi sad nije jasno šta radi on ovde. Vidi, ja vidim da je tebi postalo sve ravna linija, pored svega onoga. Ja sam se založila da ti dođeš do te faze. Nemoj samo da dozvoljavaš sebi da se svađaš sa ovim ljudima, nisu te vredni - istakla je Zorica.

-Ja sam joj (Maji) rekla juče šta sam imala - rekla je Ana.

-Nemoj da joj se obraćaš, ni Anđeli se nisi obraćala. Napraviće sve i svašta pojednici koji te ne vole - rekla je Zorica.

-Ne mogu da verujem da su neki sebi dali za pravo da komentarišu da sam ja sve ovo napravila sa Zvezdanom. Kako ja mogu s ovim mojim raspadnutim životom da radim to? - dodala je Ana.

"NEĆU DA ISPADNE DA JE ANA U PRAVU" Anđela priznala da zataškava Zvezdanovo nasilje, a on joj zapretio da ne spominje ništa!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading