SKANDALOZNA IZJAVA ANĐELE ĐURIČIĆ! Presveta ljubavnica ponovo šokirala narod, zadrugari ne mogu da veruju da je ovako nešto izgovorila
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić ponovo je uspela da šokira javnost kada je istakla da je njoj teže zbog raskida veze od tri meseca, nego što je bilo Anći Čurčić čiji je brak rasturila nakon 13 godina. 

-Rekla sam da sam malo izgubljena jer pronalazim trenutno sebe. Previše stvari se desilo u prošloj nedelji i sve mi je šok, čestitke, raskid, pa kad sam ušla u izolaciju... Nisam posložila kockice u glavi i ne znam kako se osećam. Trenutno sam dobro. Nisam i dalje svesna jer je pre sedam dana čvrsto stao uz mene i nisam verovala da će posle 48 sati tako nešto da napravi - govorila je Anđela.

-Jel ti teško kad ih gledaš? - pitala je Ivana Šopić.

-Nije mi teško jer ih ne gledam. Ja sam najsrećnija jer je produžena izolacija. Ne želim da spava u mojoj blizini, može da me ispoštuje i da se skloni sa mojih očiju. U kombinaciji si spavaj sa tom devojkom, a ne prekoputa mene. To je ružno i ne želim da pored svih slobodnih kreveta da spava do mene. Ja ću to normalno da podnesem, ali mislim da to nije normalno - nastavila je ona u suzama.

-A bilo je normalno kad smo spavali 10 metara od Ane? Pređi tamo ako ti se ne sviđa - urlao je Zvezdan.

-Ovo je u pravu što je rekao - dodao je Janjuš.

-Ona nije ušla u izolaciju i videla šta sam ja videla. Sve je Zvezdan u pravu. Nije normalno da pored pet slobodnih kreveta leži do mene, hoću da mi se gubi sa očiju - plakala je Anđela.

-Ja neću da spavam sa Majom jer ja volim sam da spavam - dodao je Slavnić.

-Ima slobodan krevet do Maje, što taj ne izabere? Nije mji prirodno da smo nas četvoro ovde, preko glave mi je Zvezdana, Ane, Maje i mene - urlala je Anđela.

RAT ZVEZDANOVIH LJUBAVNICA Maja i Anđela sasule jedna drugoj sve u lice, Đuričićeva završila u suzama

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading