Zadrugari
Foto: Alo/Printscreen

Nakon klipa na kome su prikazani Teodora Balzak i Nikola Bukilić u izolaciji, Milena Kačavenda je dobila reč da prokomentariše njihovo druženje.

- Napomenula sam ja njemu da ima sirovu osnovu. Potrebne su mu godine da se dovede u red, kako bi postao gospodin. Teodora bi mogla da napravi nešto od njega, ali joj je vreme potrebno, ako ima živaca. On je mene iznervirao kad mi je objašnjavao nešto, mlatarao je toliko da me je dva puta zakačio - kazala je Milena.

- Ajde sad reci? Nemoj o tome po ćoškovima, šta sam to uradio pa si ti ljuta? - upitao je Nikola.

Zadrugari

Printscreen

 

- Ja ću sve što želim reći. On se vređa na sve. Nema nikakvo životno iskustvo. Ispred radnje si kao saobraćajac pokazivao rukama, a ja sam te opomenula da ćeš mi zube izbiti ako nastaviš da mlataraš tako - rekla je Milena.

- Ja sam ruku podigao jer sam bio žedan, to je bio znak za Teodoru da mi da vodu. Došao sam prvi do prodavnice, a vas dvadeset se nakotilo tu - dodao je Nikola.

- Jedni su ulazili, a drugi izlazili iz prodsvnice, On se razmahao, a ja sam mu više puta rekla da ne mlatara rukama. Ružnu reč mi nisam uputila - rekla je Milena.

- Ti si rekla da sam ja seljačina po ćoškovima. Da li misliš da sam zaista to? - upitao je Nikola.

Zadrugari

Printscreen

 

- Da, mislim - rekla je Milena.

- Ti si govorila po ćoškovima da sam seljačina samo jer sam te mahinalno zakačio rukom. Ja sam te pitao:''Milena, da li smo mi loši?'' - rekao je Nikola.

- Rekla sam ti da o tome neću - dodala je Milena.

- Od momenta kada je postala vođa ona se promenila. Da li je do toga što je ona dvolična ili nešto treće, ja stvarno ne znam - rekao je Nikola.

- Ne dopuštaš mi da završim, nego sad peniš. Ja nemam nameru da se sa tobom svađam sad - kazala je Milena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading