Anita Matora
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo/ilustracija

Samo za Alo! oglasila se majka Anite Stanojlović.

Mi smo je pozvali da nam ispriča svoju stranu priče o Aniti, preljubi, Jovani i ostalim situacijama koje su se dogodile u poslednjih nekoliko dana.

Naime, kako je navela, ima i ona dosta informacija koje su proverene i koje bi mogle skupo da koštaju Jovanu i njene prijatelje.

Na naše pitanje da li je istina da sa ćerkom nije u dobrim odnosima, te da li su zajedno smislile plan da Anita osvoji Jovanu kako bi kupile stan i rešile dugove, kao i da li se sada brine za ćerku. Takođe smo je pitali i da li bi ušla u Elitu, a ona nam je kratko odgovorila:

- Nikada mi nije bila namera da uđem ni u jedan rijaliti šou, ali obzirom na sticaj okolnosti, moj odgovor je da, ušla bih, pa bih sve odgovore na vaša pitanja iznela javno u  Beloj kući, kao i još mnogo stvari koje znam, a oni i ne slute da ja raspolažem takvim informacijama, pritom mislim na Matoru, Đedovića itd. Toliko prljavog veša o njima znam da nisu ni svesni - rekla je za Alo! Anitina mama Angelina.

Podsetimo, pravi haos je nastao nakon što je Anita sinoć javno, od strane Milana Miloševića, upitana da otkrije sve o dopisivanju i slanju golih fotki izvesnoj Tiktokerki Matei Car. Ona je negirala sve, uprkos tome što su prepiske izašle u javnost. Matora je doživela nervni slom, desio se i mini sukob Anite i Miljane, a pale su i veoma teške reči između Ša i Anite.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading