Elita
Foto: Printscreen/Foto: TvPink

Sinoć su u Eliti održane nominacije, a učesnici iste dali su svoj sud o Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću.

Ipak, desio se presedan i Veliki šef doneo je odluku koja je ostavila u čudu mnoge, a koju je saopštila u emisiji uživo voditeljka Ivana Šopić.

Ona je saopštila da je produkcija donela odluku da ni ove nedelje niko ne napusti Belu kuću, što je Anita jedva dočekala da čuje, zaključuju fanovi rijalitija, budući da se ne odvaja od Anđela.

Podsetimo, učesnica Elite Bojana Pavlović brutalno je ponizila Anitu Stanojlović, a potom i Anđela Ranković, i to u emisiji uživo.

Ona je, tokom nominacija, iznela brojne uvrede na njen račun i optužila je, između ostalog, da sve radi zarad svoje koristi.

- Mene je blam pojedinaca. Ne mogu da verujem da ovde nemate svoj stav. Da li se sećate šta je ona sve pričala o vama na početku? Sećate li se njene podele budžeta? Dok je s Matorom bila, nije želela s vama da sedne, pojede kašiku soli. Ona je spremna na sve. Ona je imala cilj da vas sve preokrene protiv nje, a onda je iskusno manipulisala Matorom, kako bi od sebe napravila žrtvu. Sa mnom nikakav konflikt nije imala, ali me je tipovala. Ona nije lisica, ona je leglo lisica u jednoj osobi. Ona zna da je njena majka loš čovek, a bira da bude gora od nje. Na sve načine će pokušati da manipuliše vama, jer ne zna da se nosi sa kritikama. Ona nema empatiju, nije sposobna da voli. Ona nije bila sa Matorom zbog para, nego zbog slave, razumete li vi? Ona je iskoristila svoje dete kao sredstvo da nekog iskoristi. Ti nisi leoa, ti ni najružnija osoba koju sam videla - rekla je Bojana, pa se osvrnula na Anđela:

- Ti si se pripremao na sve ovo. Targetirao si je kao i ona tebe. Gnjida si, to sam ti već rekla. Nemam neko dalje mišljenje o tebi, osim načina na koji si prikazao svoje učešće ovde. Imaš cilj, to je činjenica. Nominujem Anitu, ostavljam Anđela - kazala je Bojana.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading