Stanislav Krofak
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Vaza rijaliti učesnice Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša u žiži je javnosti, a naročiti preokret je usledio kada je u Eliti ušao Mionin bivši dečko Stanislav Krofak.

Usledile su mnoge svađe, Ša je Mioni zabranio bilo kakav kontakt sa njim, na šta se ona usprotivila i istakla da želi kontakt sa bivšim.

I pored svega toga i spekulacija da Stanislav možda ima nešto sa Vanjom Ignjatović, nenadovom bivšom ženom, čini se da varnice između Mione i njega još uvek postoje.

Naime, verni pratioci Elite su primetili, pa su i mrežama krenuli da se šire snimci na kojima se Stanislav i Miona odmeravaju krišom ispod oka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Njih dvoje su sedeći za stolom sa drugim učesnicima,  naizmenično gledali jedno u drugo. Svi su to primetili, pa su na mrežama ispod snimka krenuli da se nižu komentari.

- "Gledala je i ona cijelo veče ..pije vodu a oči prema Stanislavu ... svaki pokret joj okice ka njrmu idu ...hahahahahaha... Skontala je MiNJona sinoć da je iz zlatnog kaveza otišla u kavez da lancima." Voli on nju i dalje, samo što je momak povrijeđen, jbg." "Dal je normalna,takvog čovjeka zamjeniti ovom budalom?" - bili su samo neki od komentara ispod snimka.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading