farma 8
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Nova sezona rijalitija "Elita 8" nedavno je započela, a Željko Mitrović je najavio i početak još jednog formata - "Farma 8".

Prema njegovim rečima, učesnici "Farme 8" biće suočeni sa izazovima poput života bez struje, ranog ustajanja u 6 ujutru i obaveznog odlaska na spavanje do 22 sata.

Živeće u uslovima nalik prošlim vremenima, gde neće biti mesta za luksuz, već će morati da se prilagode jednostavnijem načinu života.

 

 

Učesnici koji budu izbačeni iz "Elite" imaće priliku da se vrate u rijaliti kroz učešće na "Farmi".

U prošlim sezonama rijalitija "Farma" takmičari učili kako se čuvaju goveda, muzu krave, kosi trava, kupa u koritu, loži vatra, cepaju drva i morali su obavljati većinu seoskih poslova.

Podsetimo, Milica Mitrović nedavno je saopštila da će se "Farma" emitovati od 5. septembra na "Narodnoj televiziji", a fanovi ovog šou programa sa nestrpljenjem iščekuju da vide šta ih očekuje.

- Posebnost ove "Farme" je izgradnja potpuno novog, malog, srednjevekovnog sela gde će učesnici stvarno živeti život iz 14. veka! Prvi put će učesnici sa jedne televizije prelaziti u ambijent srednjovekovnog sela, druge televizije! Prelasci će se dešavati po kaznama i zaslugama! - naveo je Željko nedavno.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading