Ana i Milena prekinule prijateljstvo
Foto: Alo/Printscreen

Milena Kačavenda, koja se predstavila javnosti kao kuma Ane Ćurčić, konačno je priznala da ona to nije, već da joj je bila samo prijatelj. Ističe da više nije ni to jer ju je ova, kako kaže, razočarala.

Milena u lajvu

Foto: Printscreen/instagram

 

U lajvu koji je imala na svom Instagramu Kačavenda je otkrila prirodu njihovog odnosa danas, ali je iskoristila priliku i da se izvini Zvezdanu Slavniću, o kojeg se, kako kaže, najviše ogrešila.

Ana i Milena prekinule prijateljstvo

Printscreen

 

- Više me ispoštovao Zvezdan Slavnić nego Ana. Najgore je prošao on sa moje strane, a on nije želeo da ulazi u dublje i ružnije priče iako sam ja napadala i njega i njegovu porodicu. Nikad nismo razmenili ružnu reč - počela je svoje izlaganje Kačavenda, pa nastavila:

- Od Aninog izlaska nisam dobila nijedno hvala. Prvo pitanje koje mi je uputila bilo je u vezi s parama i uplatom. Sve uplatnice koje sam ja dobila kod mene su. Ukupna vrednost je oko 40.000 dinara - tvrdi sada već bivša Anina prijateljica, koja ju je bodrila do poslednjeg dana u rijalitiju i smatra da je najzaslužnija za njen plasman u Zadruzi.

- Radila sam najbolje što sam znala, nijedan dinar nisam uzela. Nikoga nisam izdala ni prodala, ali nakon ovog lajva hoću. Nikakvu imovinsku korist od ovoga nisam imala. Da me nije bilo, ne znam ni da li bi bila drugo mesto - rekla je ona, i nastavila:

- Umesto da je rekla: „Neću da razgovaram o tome“, ona je izjavila: „Ja ništa od toga nisam dobila, ni pare ni poklone, videću sa kumom u četiri oka“. Morala je javno da kaže da me poznaje toliko dugo. Nije me čak ni tonom odbranila, a kamoli da je išta demantovala.

Ne krivim je, pune joj glavu dve drugarice koje su na finale došle u 5.15 mrtve pijane, tek onda kad su videle da je ušla u superfinale s Aleks. Ista ta „drugarica“ Kristina, koja je za vreme Aninog boravka u rijalitiju odbila da gostuje u „Magazinu In“ uz reči: „Ne pada mi na pamet da se blamiram, ona će ionako da se pomiri sa Slavnićem“- nastavila je s iznošenjem prljavog veša ne bi li sebe odbranila.

- Ana je i svoju majku demantovala kada je nakon finala rekla da priča za radijator nije tačna, pa šta ja mogu da očekujem? Nakon izlaska je rekla da je nikad nije pozvala da se javno iznesu neke stvari, a svi dobro znamo da postoji klip gde mr moli da se oglasim i kažem sve o njenom zlostavljanju - zaključila je Milena u svom obraćanju na Instagramu.

zorica marković

Foto: Youtube/Printscreen

 

Izvinjavam se Zorici Marković

Na kraju svog monologa Kačavenda je osetila potrebu i da se obrati folk pevačici koja je bila uz njenu sada već bivšu drugaricu u rijalitiju.

- Uputila bih izvinjenje Zorici Marković. Kupiću joj suvenir, trebalo joj je živaca u Zadruzi - rekla je, pa poentirala:

- Razočarana sam u Anu jer nije ni pokušala da stane na moju stranu. Upaliću svoju najopasniju stranu jer moram da odbranim sebe.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading