Nenad Aleksić Ša
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Sinoć je došlo do nove drame između Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša tokom koje su u jednom trenutku raskinuli.

Nakon što su učesnici saopštili reperu da je Miona ravnodušna prema njemu, Ša je doživeo nervni slom u Rajskom vrtu.

- Ispada kao da na silu nešto radiš. Je l' si svesna da su ti sada svi rekli?! Ja sam taj koji te brani, a ti stalno pi*aš po meni. Nikako nisi fer. Od mene si najgoreg napravila, da li si toga svesna?! - rekao je Ša.

- Molim te, samo se malo smiri. Ja od početka se isto ponašam. Ti si sad ovim pokazao da nemaš poštovanja prema meni. Očigledno je da sumnjaš u mene - rekla je Miona.

Nenad Aleksić Ša

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Kako da imam poverenja, hajde mi samo reci?! Pitala si Stanislava s kim će ići na more, što to sad tebe zanima?! Devojko, sa mnom si, kako te samo nije sramota da mi sve ovo radiš? Ne mogu da podnesem sve ovo - urlao je Ša nakon čega je krenuo da se unosi Mioni u lice.

- Sad sam kriva i što nisam htela da se pomerimo sa mesta, a prva sam te pitala - rekla je Miona.

- Ti ćeš njemu da pređeš preko svake uvrede, u hotelu je bio moleban, da li je on molio tebe nešto - rekao je Ša.

Nenad Aleksić Ša

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Brate, da li si ti retardiran, videćeš sve napolju kad izađeš. Ti meni opet jedeš go*na da sam se pomirila sa njim, ološu jedan. Sad ću ja tebi da govorim da si se zagrlio sa bivšom, što si je branio - rekla je Miona.

- Ti bi sve da prebaciš na moju bivšu ženu, a 9 sati u hotelu i Selce, to nema veze. Da se javljaš porodici bivšeg dečka, da li si ti normalna? - pitao je Ša.

- Šta hoćeš još, što si sa mnom ako veruješ sve to, mene ti treba da braniš, a nećeš, to je evidentno. Ja tebi mogu da je*em mater jer si sa mnom - rekla je Miona.

Nenad Aleksić Ša

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Evo pitam te, da ti daju da se poljubiš sa njim, ti bi to uradila, sve bi radila zbog rijaltija, a meni se smeje ceo sto - rekao je Ša.

- Evo sad si mi nakačio i Tomovića na vrat, sad Miljana i spominje mi njega - rekla je Miona.

- Ti sve radiš sa namerom, ko ti je rekao da sediš sa njim i večeraš, jela si za istim stolom sa bivšim dečkom - rekao je Ša.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading