Anđela i Bojana
Foto: Alo/Alo

Rijaliti učesnica Bojana Pavlović dugo je odbijala da komentariše detalje raskida sa Anđelom, ali je obrnula ploču nakon što je Šparavalo, zajedno sa majkom, otkrila kako im je sada nakon svega i da joj je Bojana bila greška.

Bojana je javno obelodanila poruke na kojima se vidi da je Anđela pokušavala da dođe do nje i nakon razlaza.

- Bojana, hitno, spakovali me. Objasniću ti sve. Kad si znala da staneš unutra za mene stani i napolju ako si toliki čovek, kako si znala da me ostaviš tako sad i dođi, pošto si rekla da me nećeš ostaviti na cedilu... Evo šta ti radiš sad - glasila je poruka. 

- Bojana, dolazi odmah po mene, kaži nekome da dođe... Objasniću ti sve, samo kreni molim te - pisala je Anđela, dok joj je Bojana samo poručila da je ostavi na miru.

Anđela je Bojani takođe i poslala njihovu sliku uz emotivnu poruku.

- Bojana, pa lepo mi je kad smo zajedno, volim svaki trenutak sa tobom. Gledam naše slike i setim se svega znaš kako mi je teško beze tebe. Ja ne funkcioniđem kad nismo zajedno - napisala je Šparavalo.

"Kriva sam, sa ocem i dalje ne pričam"

Bivša učesnica rijalitija "Elita", Anđela Šparavalo, nedavno je prošla kroz teške trenutke nakon što ju je devojka, Bojana Pavlović, napustila. Nakon prekida, Anđela se vratila kod svojih roditelja, od kojih je prethodno pobegla.

Njeni roditelji su se trudili da je upozore na to da njen odnos sa Bojanom nije bio zdrav za nju. Međutim, Anđela je shvatila ozbiljnost situacije tek kada je Bojana iznenada napustila u hotelu, što je nju navelo da se vrati u rodni Aranđelovac.

Anđela je sada otvoreno progovorila o svom odnosu sa ocem i kako su se stvari razvijale.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading