RODILA JE NEPRIZNATO DETE Sanja nikad brutalnija prema Miljani zbog njenih komentara, Zorica skočila da je odbrani
Foto: Printscreen

U toku je emisija "Izbor potrčaka", te je tom prilikom voditeljka Ivana Šopić dala reč Zorici Marković kako bi prokomentarisala podelu budžeta Miljane Kulić.

- Miljana je podelila kako je osećala i kako je imala pravo. Bila je direktna. Ona je mene probudila jutros, pile smo kafu, pričala je šta se desilo sa Zolom, nadovezala se na to pričama o prevarama i došle smo do goruće temu, ovo troje ljudi i rekla je: "Ja sam mislila da su se oni dogovorili da bude ovo ovako kako da bude", Ana i Zvezdan, ja joj kažem: "Kako neko ovo može da glumi?" - rekla je Zorica.

RODILA JE NEPRIZNATO DETE Sanja nikad brutalnija prema Miljani zbog njenih komentara, Zorica skočila da je odbrani

 

 

- Ako se tako misli, onda se napadaju oboje. Ja budala nisam. Nisu u redu odnosi Zorice i Marije Kulić i Miljane i Zorice - skočio je Mića.

- Mića je izgoreo što sam tebi dala pet hiljada dinara, a njemu četiri - rekla je Miljana

- Miljanu najduže poznajem imale smo svađe, kao i sa svima. Svaka joj čast za Ivana. Meni je samo rekla da je mislila da su se Ana i Zvezdan dogovorili, shvatila je kad sam joj rekla. Nismo ni znali da će biti vođa. Ona je uvek podržavala žene koje su prevarene. Od srca je uradila što se tiče Ane, ne zanima me kakav odnos ima sa Zvezdanom - rekla je Zorica.

Sanja Grujić je dobila reč od voditeljke.

RODILA JE NEPRIZNATO DETE Sanja nikad brutalnija prema Miljani zbog njenih komentara, Zorica skočila da je odbrani

 

 

- Meni je bila zanimljiva Miljanina podela budžeta. Kada su ružne reči u pitanju, okomila se samo na mene i na Aleksandru. Ja razumem što je to tako, jer Aleks i ja imamo jedine ovde moralne veze...Hoću da kažem da mi je intresantno da Miljana koja je u poziciji kao Zvezdan, osuđuje Zvezdan, ona je to radila. Kačila je slike ovde kao transparente, pila iz njihove šolje sa slikama, a sinoć spavala sa Zolom. Malo mi je to čudno što zamera Zvezdanu, tako da ne znam o kakvom kredibilitetu pričamo. Ako oseća tugu i žal za Anom, kako ne oseća za Bebicom?! Ona je posle jednog rijalitija bila nepriznata devojka i rodila je nepriznato dete. Žargon je njihov to što meni ponekad izleti. Meni je drago da si Miljana pohvalila mog momka, džabe si mene kritikovala. Marko ti je danas objasnio nakon podele i objasnio kakve planove ima za budućnost sa mnom. To što ti polaziš od sebe da kada se završi sezona, Zola te ostavi, pa moraš da se vratiš Bebici. Ja ne moram nikome - rekla je Sanja.

- Ti koja nisi majka, nema potrebe da to komentarišeš - rekla je Žana.

GLEDAM IH KAO KIJU I SLOBU Mića izgoreo od besa zbog Miljanine podele budžeta Zvezdana i Anđeli

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading