svađa
Foto: Shutterstock

Ono što je počelo kao bezbrižan razgovor o fitnesu pretvorilo se u javno poniženje zbog kojeg se osećala ranjivom i povređenom.

Uz nepredviđene komentare svog muža o njenom telu pred svima, Liza je dovela u pitanje ne samo svoju reakciju, već i način na koji komuniciramo sa našim voljenima kada su u pitanju osetljive teme.

 Preko vikenda, muž i ja smo se družili sa prijateljima, samo se dobro zabavljali, kada se desio trenutak od kog se i dalje ježim. Među grupom je bila i Sara, mlađa žena u ranim dvadesetim koja je jako zaljubljena. '' Započela je svoju ispovest Lisa. 

,,Počela je da priča o svojoj rutini vežbanja, a moj muž, koji takođe diže tegove, ušao je u razgovor. Sara je spomenula da radi na dobijanju sertifikata kao lični trener, i tada je moj muž, sa pićem u ruci i osmehom na licu, rekao: „Oh, moja žena će biti tvoja prva uspešna priča! Mora da smrša, ali nije motivisana. Možda uz vašu pomoć i ona može da dobije to telo ubice.”

 „Smrzla sam se. Da li je on to zaista rekao? Pred svima? Nisu to bile samo reči – bilo je to koliko je bio hladnokrvan. Kao što su moje borbe sa mojim telom bile nešto za šalu, nešto što bi svi mogli čuti.''

,,Osećala sam se posramljeno i poniženo. Pokušala sam da se nasmejem, ali iznutra sam bila slomljena i pokušavala sam da zadržim suze. Nije pokušavao da bude zao, ali njegove reči su bile duboke.''

,,Nije se radilo o težini – radilo se o tome da je on emitovao moju nesigurnost, svodeći me na nešto što je trebalo da „popravi“ fitnes trener. Sada ne mogu da prestanem da ponavljam trenutak u glavi, pitajući se da li sam preterao ili imam svako pravo da se osećam povređeno kao i ja.” zaključila je Lisa u svojoj ispovesti. 

BONUS VIDEO 


 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading