anđela
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

U Belu kuću stiglo je divno iznenađenje za Nenada Marinkovića Gastoza i Anđelu Đurićić. 

Oni su kao pravi zaljubljeni par dobili mafine i slatkiše upakovane u kutiju u obliku srca, sa njihovim zajedničkim fotografijama dobili od svojih vernih obožavalaca.

anđela

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Kada su Đuričićevu pozvali u kuću radi iznenađenja, učesnica je odbijala da preuzme poklone, a kako ona tvrdi fotografije su foto montaža.

Nedugo zatim Anđela i Gastoz su se sastali u kupatilu kako bi se dogovorili šta će uraditi sa zajedničkim iznenađenjem. 

- Najbolje je da sklonimo fotografije i da uzmeš sve ono i podeliš sa dragim ljudima. Ti odluči šta ćes uraditi sa tim. Radi šta misliš da treba. Uradi nekad nešto za mene - rekla je Anđela.

- Neprijatno mi je, ne znam kako da se postavim, meni je ovo neprijatno. Nosi sve to u hotel i da te ne vidim - nastavila je Đuričićeva kroz smeh.

- Odneću sve u hotel a ti uzmi dve čokolade i podeli sa svima - rekao je Gastoz.

anđela

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

Nakon što su podelili poklone, prvi put oči u oči seli su da razgovaraju nakon svih turbulencija koje su uzdrmale odnos.

- Nisam baš toliki gospodin, iznerviraš me i dođe mi da te ubijem - rekao je Gastoz.

- Ti si meni mnogo drag, i mislim da možemo da budemo mnogo dobri drugari. Ne znam kako to da ti objasnim ne želim da se pravi nešto što ne postoji - dodela je Anđela.

anđela

- Neću da te nerviram, nije mi to u planu. Ono za stolom po mom mišljenju je napušavanje, ne želim da se svađamo - nastavio je Gastoz.

- Samo se opusti, pusti da stvari samo teku, nikad ti ništa nisam tražio - nastavio je Marinković.

- Par puta si me poljubio u vrat, iako sam ti rekla da to ne radiš - dodala je Đuričićeva. 

- Videli smo da je tvoje ne, zapravo da. Ako možemo samo da budemo normalni. Sa moje strane znaš da ne mogu da budemo drugari - istkao je reper.

Razgovor je nastavio lepim tokom, Anđela nije skidala osmeh sa lica, reklo bi se da je Marinković uspeo ponovo da joj se približi.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading