MILICA PAVLOVIĆ RASPAMETILA PUBLIKU U OSIJEKU U "gradu gde su zabranjene cajke" napravila rusvaj
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Mlada srpska pevačica Milica Pavlović napunila je dvoranu Zrinjevac u Osijeku samo nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Osijeka zabranio folklorni koncert u organizaciji Hiljadarke.

Pevačica je nastupala na brucošijadu i dupke napunila gradsku kuću. Pevačica se na koncertu zahvalila osječkoj publici, a u jednom trenutku imala je intimniji trenutak sa publikom kada je sela na ivicu bine i uglas sa njima otpevala jedan od svojih najvećih hitova.  Mladi ljudi, odnosno studenti su uglas s njom pevali brojne hitove, među kojima su "Provereno", "Tako mi i treba", "Šećeru"...


"Osijek, volim te”, poručila je na svom Instagram profilu nakon nastupa.

Podsetimo, najpre je gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio koncert koji je trebao biti održan 25. marta u Sportskom centru Pula jer ne voli takvu muziku. A onda je to učinio i gradonačelnik Osijeka Ivan Radić, nakon što se pročulo da će koncert biti preseljen u Osijek.

„Osijek je srednjoevropski grad koji ima naglašenu evropsku dimenziju, grad koji se intenzivno razvija u pravu slavonsku metropolu, grad koji ima najveću kulturnu manifestaciju u istočnoj Hrvatskoj u vidu Osječkog kulturnog leta, što dokazuje da kultura i umetnost savršeno odgovaraju gradu na Dravi“, napisao je, između ostalog, na svom Fejsbuk profilu.

Izgleda, da njegovo mišljenje ne deli većina stanovnika panponskog grada na Dravi, pa bolje od njega znaju kako žele da se zabave. Milica Pavlović je uspela da prisutnima pruži dimenziju koja povezuje, a to su emocije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading