Željko Mitrović
Foto: Promo/Promo

Vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović uživa sa svojom suprugom Milicom u Kanu, međutim, iako je van Srbije on od radoznalih pogleda nije pobegao.

Naime, Željko je putem Instagrama objavio sliku nepoznate devojke, koja je želela da se slika, ali ne sa njim već sa njegovim psom.

- Dakle đavo je odneo šalu, definitivno! Ovde u Kanu na svakih 20 min neko priđe da se fotkamo i napravimo selfi, ali sad upravo priđe jedna devojka iz Novog Sada, i ja taman počeh da nameštam frizuru za fotkanje, a ona vrlo ljubazno, ljupkim glasom upita "oprostite mogu li da se slikam sa Lusi???" - napisao je on, pa dodao:

- Ja brzo shvatih šta se dešava i munjevito odbrusih "nije vam Lusi vašarska mečka, već francuska damica!" Dakle brate, svuda neki ludaci.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Marjana

11.08.2023 21:59

Pa pas je lepši od tebe. Pogledaj se na šta ličiš kad ne namestiš facu. Ogromna nosina u prvom planu, onda neke volovske obrve, masna kosa je standard, krive noge, narkomanska konstitucija, mentalno defektan što se vrlo dobro vidi. Ko bi se sa tobom slikao? Šta umišljaš da si Bred Pit?