Milica Pavlović
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Milica Pavlović je u subotu održala koncert za pamćenje u Novom Sadu.

Na sceni se pojavila kao prava boginja na zlatnom prestolu, u zlatnom kombinezonu ukrašenom sa 5.000 „svarovski“ kristala, s impresivnim zlatnim šlepom dugim tri metra.

Milica je za Alo! sumirila utiske i otkrila kako teku pripreme za sledeći koncert koji će održati u Zagrebu.

- Utisci su se slegli, mi smo uveliko već u tim produkcijskim sastancima za zagrebačku arenu i jedva čekam. Jako sam srećan i zadovoljna, čula sam se i sa kolegama: Bekutom, Slađom Alegrom, Matićem i mnogim drugim saradnicima. Ono što ekskluzivno mogu da vam otkrijem da publika u Zagrebu može da očekuje tri specijlana gosta koja će sa mnom deliti binu to veče– navele je Milica za Alo!.

Pevačica je u Novom Sadu dobila pozivnicu za svadbu na nesvakidašnji način i tada se javno obratila paru i potvrdila svoj dolazak.

- Spremna sam za svadbu, jedva čekam. Ulazim sa pesmom „Praštaj“ baš zato što sam u toku te pesme i dobila pozivnicu, što dalje znači da je tako trebalo da se desi i očigledno je trebalo da bude baš na jugu Srbije - kazala je ona.

Pored muzičkog spektakla, jedna stvar je posebno privukla pažnju javnosti - haljina koju je Milica nosila te večeri postala je glavna tema u Srbiji, a očigledno i daleko van granica naše zemlje.

Milica Pavlović

Foto: AtaImages

 

Turski portal Gunboyugazetesi napisao je da je donji veš Milice Pavlović izazvao opštu pometnju, a oni koji su videli snimak gledali su ga iznova i iznova.

- Znate i sami da sam ja imala prelep bodi ispod haljine i to je sve bila optička varka, simpatično mi je što sam osvanula u svim turskim medijima. Eto šta se desi kada jedna smelija kreacija zapadne za oko svim stranim portalima - istakla je Pavlovićeva i naglasila koliko je ponosna na svoj jug Srbije.

- Jug Srbije napravi od nas vojnike. Naučeni smo da budemo radnici, vredni smo ljudi – rekla je ona.

Pevačica je prokomentarisala nove albume svojih kolega, ali jedan je posebno izdvojila.

- Nikolijin album stalno preslušavam. Zato sam je i pozvala da bude gošća na mom koncertu. Rekla sam joj da dođe i da se lepo zabavimo i tako je i bilo - kazala je Milica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading