"ISTRIPOVAO MAČO MUŠKARCA" Maja na brutalan način udarila na Zvezdanov ego, pa otkrila njegove namere: Želi da bude Filip Car!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković u Šiša baru razgovarala je sa voditeljem o kraju ljubavnog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem i njegovom pomirenju sa Anđelom Đuričić.

- Započeli smo odnos, neke stvari su neizbežne, koliko god je tvrdio da neće biti sa mnom, da neće doći do aftera, a ja sam dokazala da to nema smisla. On se meni svideo, bilo mi je lepo sa njim, ali nije kliknulo. Mislim da ima potrebu da sve devojke budu zaljubljena unjega. Pričao mi je da mu više prijam nego Anđela, da me više poštuje. Rekao mi je da treba da se raziđemo jer ima sve više emocija i da neće moći da se raziđe od mene, pa sam vrtela što on meni tako priča i da li samo traži izgovor. Ma bre, ja sam došla do zaključka da treba da prekinem taj odnos. Jednom je napravio lažnu frku, pokupila sam stvari i otišla u sobu, da bi posle jednog dana kad nismo razgovarali poljubio me i zvao me da ostname da spavam u izolaciji. Rekao mi je da je Anđeli čestitao slavu i da mogu da obave taj razgovor, meni se to prvi put nije svidelo i rekla sam da ne želim da budem deo gulaša, ja mu nisam ni Ana, ni Anđela. Neko ga je trpeo godinama - govorila je Maja na samom početku.

BRUKA ZVEZDANA SLAVNIĆA Za Anđelu stigli pokloni, a kad je video da za njega nema ništa, uradio ovu stvar, gledaoci zgroženi njegovim ponašanjem!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading