Zadrugari
Foto: Alo/Printscreen

Nikola Bukilić i Teodora Balzak juče su završili u zatvoru zbog haosa koji su pravili tokom celog dana. Pošto nisu mogli da budu u istim prostorijama, Teodora je bila u sobi pored zatvora, koju je sama napustila kad je čula da je otvorena prodavnica. Naime, ona se pohvalila cimerima da je nogom razvalila vatra, a onda otišla da vidi gde je Bukilić. 

Bukilić je takođe juče u par navrata pokušao da nasrne na rijaliti cimere, međutim, obezbeđenje je brzom reakcijom uspelo da spreči dalji sukob, tako da produkcija nije želela više da toleriše njegovo nedolično ponašanje.

Publika je danima već navijala da produkcija donese ovu odluku jer je Bukilić postao nepodnošljiv i na cimerima je demonstirao silu. Ovo pismo poslato je i u Elitu i takmičari su saznali za važnu odluku. 

- Ja sam razvalila vrata lagano - rekla je Teodora. 

Ni u zatvoru gde je boravio Nikola nije bila ništa bolja situacija. Naime, sve je bilo razbacano, pošto je on po svemu sudeći divljao tokom svog boravka iza rešetaka i lomio sve pred sobom, ali nije imao srće kao Teodora da pobegne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Inače, produkcija TV Pink donela je konačnu odluku o diskvalifikaciji učesnika rijalitija "Elita", Nikole Bukilića. Prema zvaničnom saopštenju, TV Pink će podneti tužbu protiv Bukilića, dok će on, prema ugovoru koji je potpisao za učešće u "Eliti", snositi sve konsekvence svojih postupaka.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading