BIVŠA ZADRUGARKA SE PROBUDILA IZ KOME Oglasila se Viki nakon jezive saobraćajke: Imam modrice, 30 sati sam bila u šoku
Foto: Printscreen/Printscreen

Viktorija Viki Mitrović, bivša učesnica Zadruge doživela je juče saobraćajnu nezgodu kada se sa dečkom vraćala iz Ljubljane za Beograd.

Viki se sada prvi put oglasila i otkrila kako se oseća nakon saobraćajke.

- Upravo sam puštena iz privatne klinike, osećam se dobro. Ne bih želela puno da komentarišem zbog mog deteta i roditelja. Svi su oni bili u šoku jer se nisam javljala gotovo 30 sati. Sada je najbitnije da je sve u redu - rekla je Viktorija pa dodala:

BIVŠA ZADRUGARKA SE PROBUDILA IZ KOME Oglasila se Viki nakon jezive saobraćajke: Imam modrice, 30 sati sam bila u šoku

Foto: Printscreen/instagram

 

- Imam modrice i povređena sam. Bila sam samo u stanju šoka par sati. Primila sam infuziju i sada se oporavljam. Psihički me ubija to što sam videla različite naslove, da sam živa sahranjena, da je nekome smešno... Ljudima sam više šokirana nego ovim što se desilo - zaključila je ona.

Oglasila se baka

Viktorijina baka Regina je kontaktirana, međutim na njen broj telefona javila se tetka Mitrovićeve, Berta.

Kako je otkrila, Viktorijini baka i deka nisu upućeni u ono što se desilo njihovoj unuci, a ona tvrdi i da ih niko iz bolnice nije kontaktirao.

- Niko ništa ne zna. Niko nas nije zvao. Nismo upućeni uopšte u to šta je sa Viki. Ne čitamo portale. Baba i deda ne znaju ništa, oni sada rade i dolaze tek uveče kući - poručila je Viktorijina tetka Berta za "Pink"

Bila u komi

Viktorijina drugarica Kleopatra je prva obavestila medije o nemilom događaju.

- Sve sto sam znala, ja sam vam rekla! Trenutno je u komi, na intezivnoj nezi porodica je upućena koliko i ja. Ako saznam nove detalje javici vam, sada mi je jako tesko, rekla je za Blic.

Alo!/Pink

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading