Dino Dizdarević
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivši učesnik rijalitija Zadruga, fudbaler Dino Dizdarević postao je otac. Njegova supruga je rodila zdravog dečaka kome su ponosni roditelji dali ime Noa.

Vest je saopštio Dino, koji se nedavno oženio svoju izabranicu Tijanu, a venčanje je održano u Švajcarskoj. 

Dino je, takođe, početkom marta obavestio javnost da Tijana i on čekaju bebu, a video-snimak u kojem su otkrili pol deteta oduševio je njegove fanove.

Inače, ime Noa potiče iz hebrejskog jezika i najpoznatije je kao biblijsko ime, ali se pominje i u Kuranu, jer se tako zvao jedan od islamskih proroka. 

 

Ovo ime dugo su dobijali samo dečaci, jedino su u Izraelu roditelji tako nazivali svoje novorođene devojčice. Poslednjih godina ime je podjednako zastupljeno i kod dečaka i kod devojčica u celom svetu.

Smatra se da je značenje imena Noa višestruko i da označava spasitelja, osobu koja će utešiti druge, kao i smirenu i stabilnu osobu koja svima oko sebe donosi pozitivne promene i preokrete. Popularno je kako u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji, tako i u Rusiji, Gruziji, Italiji, Grčkoj, Turskoj, Iraku, Iranu i, naravno, Izraelu.

Oženio se bivši zadrugar!

Čini se da je ovu 2024. godinu bivši zadrugar Dino Dizdarević započeo i više nego lepo.

On je otkrio na društvenoj mreži Instagram da je zaprosio svoju partnerku. Na fotografijimama su nasmejani pozirali, a ona je pokazala prsten koji je Dino odabrao da krasi njenu ruku. 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading