Uroš i Jelena
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Majka Uroša Rajačića, Jasmina Rajačić, oglasila se za prvi put nakon što je on u poslednjem "Pretresu nedelje" obelodanio aferu sa Ivanovom suprugom Jelenom Marinković.

Iako je Jasmina bila prilično rezervisana, na kraju je otkrila šta misli o aferi koja je poput superćelijske oluje uzdrmala "belu kuću" i kako sada stvari stoje, preti da razori brak Marinkovića.

- Gledala sam sve jutros klipove... Nemam komentar. Nikada se nisam javljala, niti oglašavala kada su me pozivali novinari, tako da ne bih ni sada - rekla je za domaće medije Uroševa majka Jasmina, pa obrazložila svoj stav:

Uroš Rajačić

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne mogu da učestvujem u tome, stvarno. On je ušao u rijaliti, ja nisam, držim se ja po strani. Neka... Neka on pegla svoje. Tako smo nešto i pričali, nisam imala nameru da se oglašavam uopšte. On je u rijalitiju, ja imam pravo da se ne oglašavam, a novinari to da poštuju - ljubazno je za Pink.rs poručila Uroševa majka Jasmina Rajačić.

Inače, Uroš je obelodanio je u "Pretresu nedelje" da je bio intiman s Jelenom, i to u zatvoru. Ivanu je priznao da je od nje dobijao čokoladice i tajne signale, kao i da je komunikacija među njima bila šifrovana.

Uroš priznao da je bio intiman s udatom Jelenom!

Prethodnih dana u Eliti glavna tema je odnos između udate Jelene Marinković i Uroša Rajačića. 

Mnogi učesnici priznali su da znaju za njihov intimni odnos, dok Jelena još uvek demantuje te tvrdnje. 

Ioak, Uroš je priznao da je bio intiman sa Jelenom Marinković, Ivanovom suprugom. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading