raška
Foto: Alo/Društvene mreže

Piše: Slađana Stepanović

Pripadnik Vojske Danijel Lazović ispraćen je na večni počinak sa decom uz najviše vojne počasti, odnosno uz počasnu paljbu i vojni orkestar čije su trube svirale Tamo daleko, javlja naš reporter. 

Podsetimo, tog kobnog jutra, Lazovići su zajedno sa komšinicom Dijanom krenuli ka Studenici, na vašar povodom praznika Male Gospojine. Na putu ka tradicionalnom okupljanju, njihovi životi su tragično prekinuti.

Na mestu su poginuli vozač auta Danijel Lazović (33), njegovo troje dece uzrasta godinu, sedam i deset godina, kao i njihova komšinica Dijana K. (27), a preživela je jedino majka stradalih mališana, Danijelova supruga Mirjana Lazović (32).

Kako je javila naša novinarka sa terena, prilikom sahrane grobljem su se prolamali jauci neutešne majke Mirjane koja ne može da se pomiri sa činjenicom da su joj suprug i deca nastradali.

Na sahrani je danas bio i ministar odbrane Bratislav Gašić, kao i mnogobrojni pripadnici Vojske Srbije. Najtužnijoj sahrani prisustvovali su i Huseim Memić, kao i bivši ministar Rasim Ljajić.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading