Goran Vesić
Foto: Tanjug/TANJUG/ JADRANKA ILIĆ

Ministar je na svom Fejsbuk profilu odgovorio opozicionim medijima koji kako kaže kao svedu ozbiljne teme na nivo "pijačnog barometra":

- Pitaju iz novine u kojima je samo datum izlaska istinit “koliko će na kraju koštati deonica auto - puta Pakovraće - Požega". Kao odgovornog čoveka i političara uvek me rastuži činjenica da neki novinari svaku temu pokušavaju da svedu na nivo pijačnog barometra. Kako je napisao veliki Vladislav Petković Dis "na visoko podigli se sutereni". 

Premijer Vučević najavio je da će ova deonica auto - puta biti završena 28. juna.  Nakon što izvođač ispostavi poslednju situaciju, a ovlašćeni nadzor overi kvalitet radova, moći ćemo da objavimo koliko su koštali radovi na ovoj deonici. 
Da prevedem na srpski jezik, kada završimo posao, znaćemo i konačnu cenu. 
Kada se to dogodi, javnost će, kao i svaki put do sada, biti upoznata sa konačnom cenom radova jer kao ministar insistiram na transparentnosti u svakom segmentu rada ministarstva na čijem sam čelu. 
Do tada, možemo da pričamo o auto-putevima koji su završeni. Recimo, auto-put od Rume do Šapca, dužine 22.5 kilometara, koštao je 155 miliona evra što iznosi 6.88 miliona evra po kilometru. 
Ali njima je važnija politizacija ove teme zarad interesa njihovog gazde Šolaka, nego što je istina u interesu javnosti i građana Srbije. 
I to je tako...

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading