SAD
Foto: Alo/Printscreen

 Telo Dastina Mičela Kjersema (35) iz Montane pronađeno je u šatoru nakon što su poslanici okruga Galatin primili dojavu o preminulom muškarcu u blizini Mus Krik puta, oko 10 sati ujutro, 12. oktobra. Pozivalac je sugerisao da je smrt možda izazvana napadom medveda.

Istragu su pomogli službenici lokalne patrole, vatrogasna služba Big Sky, Nacionalne šume Kaster Galatin i Montana Fish, Wildlife and Parks (MFVP). Međutim, agent MFVP-a, stručnjak za napade medveda, nije pronašao nikakve dokaze koji bi potvrdili prisustvo medveda u toj oblasti.

Ovo otkriće navelo je istražitelje iz Galatina da Dastinovu smrt proglase ubistvom. Dodatni dokazi prikupljeni tokom obdukcije potvrdili su da je smrt rezultat nasilnog napada.

„Incident je bio izuzetno nasilan, a detektivi intenzivno rade na pronalaženju osumnjičenog i tragova," rekao je portparol šerifove kancelarije okruga Galatin. U ovom trenutku, osumnjičeni još uvek nije uhapšen.

BONUS VIDEO

@alo_portal Da možete da jedete samo jednu hranu do kraja života, šta biste izabrali? #alo #alodnevnenovine #fypシ゚ #fypシ゚viraltiktok #fypシ゚viral #viralvideo ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi
SAD

Komentari (0)

Loading