IDILIČNO Fudbaler i pevačica obilaze manastire po Hercegovini, Gudelj odveo Tasu u rodno Trebinje
Foto: Alo/Printscreen

Nemanja Gudelj odveo je svoju izabranicu Anastasiju Ražnatović u svoje rodno mesto, Trebinje.

Fudbaler Sevilje je tom prilikom obišao i fudbalski klub u kojem je napravio svoje prve korake u karijeri, što je za njega bilo posebno emotivno. Tamošnjim medijima je otkrio da je Anastasija oduševljena mestom odakle potiče njen verenik.

- Nisam bio u Trebinju sigurno dve-tri godine zbog fudbalskih obaveza. Čim sam ugrabio priliku da dođem, odmah sam to iskoristio i došao u moje krajeve, gde sam ja, kao mladi Nemanja, provodio vreme i odakle imam samo lepa sećanja - ispričao je Gudelj, pa dodao:

- Ovo je budućnost našeg fudbala, za mene je prelepo. Andaluziju i Hercegovinu spaja Nemanja. Uvek govorim Anastasiji: „Ovo je hercegovačka glava“. Ona je prvi put ovde i oduševljena je. Rekao sam joj da će joj se Trebinje mnogo dopasti. Sviđaju joj se i grad, i priroda, i ljudi.

Podsećanja radi, Anastasija i Nemanja su nedavno prošli kroz težak period kada je pevačica izgubila bebu u šestom mesecu trudnoće. Bol ih je samo ojačala i još više zbližila, a posetu Trebinju su iskoristili i za obilazak tamošnjih manastira u kojima su se molili za zdravlje i novu trudnoću koja će se srećno završiti.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading