EKSKLUZIVNO Mitrović najavio novu sezonu Zadruge, Elitni zadrugari osvajaju 250.000 evra
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Nova sezona rijalitija Zadruga, pod nazivom Elita, od jeseni će se emitovati na TV Pinku, a nagradni fond ovoga puta iznosiće 250.000 evra!

Kako je Željko Mitrović najavio, kasting za nove učesnike već je počeo, a Alo! ekskluzivno otkriva ko će se sve od jeseni useliti na velelepno imanje u Šimanovcima.

- Nova sezona Zadruge, koja će se zvati Elita, biće konceptualno potpuno drugačija u odnosu na sve rijalitije koje su se emitovali na TV Pinku. Publika je do sada imala priliku da gleda rijaliti učesnike u različitim formatima - od Farme gde su morali da se prilagođavaju seoskim uslovima života, preko Dvora, pa sve do Zadruge, u kojoj su ljubavni odnosi učesnika bili u prvom planu - rekao je na početku razgovora za Alo! naš izvor, i dodao da će Elita uneti promene koje do sada nisu viđene u rijalitiju.

- Prva promena se tiče samih učesnika, a ovoga puta na kastingu će se birati predstavnici kulturne elite našeg društva, a osim glumaca, u rijalitiju će učestvovati i producenti, režiseri, balerine, književnici, operski pevači... Druga bitna stvar tiče se samog trajanja rijalitija, pa umesto standardnih devet meseci, Elita će trajati šest meseci. Takođe, pravila će biti pooštrena, a produkcija će ove godine imati nultu toleranciju na nasilje. Svaki nasilni gest biće kažnjavan momentalnom diskvalifikacijom, a učesnici će izaći napolje bez honorara - rekao je naš izvor. Kako nam je objasnio, najvažnija novina se tiče samog sadržaja rijalitija.

- Akcenat će biti stavljen na kulturna dešavanja, a učesnici će imati zadatak da svake nedelje kreiraju sadržaje koji će nuditi publici. Oni koji budu najkreativniji te nedelje će biti sačuvani od ispadanja, dok će ostali biti ugroženi - kaže naš izvor, i dodaje da se najvažnija promena tiče nagradnog fonda.

- Ove godine će pobednik Elite izaći bogatiji za 100.000 evra, ali to ne znači da će on biti jedini koji će profitirati od učešća. Oni koji budu osvojili drugo, treće i četvrto mesto dobiće po 50.000 evra, što će mnogima biti dodatni motiv da se što bolje predstave publici - rekao je naš izvor na kraju.

Spremamo igrani program

Željko Mitrović otkrio je da produkcija TV pink uveliko radi na pripremama za novu sezonu Zadruge.

„Pripremamo novi projekat, koji će naslediti Zadrugu, i koji je po svojoj strukturi biti više igrani program nego rijaliti, zbog emitovanja sa zakašnjenjem od 240 sekundi, kako bi tolerancija na društvene anomalije bila nulta! Nagradni fond je 250.000 evra, što znači da je prva nagrada 100.000 evra, a druga, treća i četvrta po 50.000 evra! Ime nove sezone projekta biće Elita“, napisao je Mitrović na svom Instagramu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading