Kulići
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Porodica Kulić otputovala je u Crnu Goru na letovanje, a kako je i sama Marija otkrila, tamo će odmarati do prve polovine avgusta.

Međutim, sada se povela priča da Miljana ipak nije sa njima.

- Dragi naši, obaveštavam vas da smo Miljana, Željko, Siniša i ja na letovanju tj. na moru, od 19. jula do 7. avgusta. Ne pratimo emisije, niti bilo šta na TV-u jer uživamo u prelepom hotelu, na plaži, u hladu i odmaramo od mnogih opsednutih nama. Želimo svima da uživaju u životu kao mi - napisala je Marija Kulić, ali nije uspela da uveri pratioce da je Miljana sa njima, ali ni Đedovića.

Marija i Miljana

Foto: Ilustracija

 

On je navodno izjavio da je Miljana hospitalizovana, a Marija je odjavila prepisku sledeće sadržine (vidi se samo deo poruke):

- Đedovićeve prepiske u kojima on kaže da Miksi nije sa vama na moru nego u ustanovi, Bože sačuvaj ako je spao da se takvim lažima služi - napisao je neko Mariji u poruci, na šta je ona odgovorila:

- Naravno da nesrećnik laže kao i uvek. Smr*dina nesrećna, jadna, ni kučeta, ni mačeta, ali za odrona bolje. Nije dete za monstrume. Razj... porodica, on kao vuk samotnjak, nesrećan, vodi tuđe živote - istakla je Marija.

Kako pišu sada domaći mediji koji su trenutno na primorju, od Miljane u pomenutom letovalištu zaista nema ni traga, a ni glasa.

Alo/Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading