televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Ledolomac

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Ledolomac

Radnja se odvija u budućnosti, u kojoj je, nakon propalog eksperimenta zaustavljanja globalnog zagrevanja, nastupilo - ledeno doba, koje je zbrisalo gotovo sav život sa Zemlje. Jedini preživeli jesu putnici ogromnog voza koji saobraća oko planete. Tokom vremena dolazi do pojave klasnih razlika u samom vozu, u kome „elita“ zaposeda nedodirljivi prednji deo voza, a siromašni su gurnuti u zadnji deo. Pritisnuti lošim uslovima života, putnici zadnjeg dela dižu revoluciju. Uloge: Kris Evans, Tilda Svinton, Džejmi Bel.

Ptice Amerike

Foto: IMDB

 

 

22.00 Prva Plus

Ptice Amerike

Moriju su roditelji umrli kad je bio tinejdžer i ostavili su mu kuću, sindrom nervoznih creva, brata Džeja i sestru Ajdu koje treba odgajati. Dvadeset godina kasnije, Džej je beskućnik, loše se uklapa u društvo i nedavno je ranjen. Mori dovodi Džeja kući na oporavak, a Ajda odlučuje da dođe u posetu. Uloge: Metju Peri, Ben Foster, Zoe Kravic, Hilari Svonk.

Ptice Amerike

Foto: IMDB

 

 

23.30 RTS2

Englez koji se popeo na drvo, a sišao sa planine

Engleski kartografi odlaze u velško selo da izmere tamošnju planinu. Godina je 1917. i rat besni u Evropi. Seljani su ponosni na svoju planinu i veoma razočarani, a onda i ljuti kad saznaju da je, po merilima, ona ipak samo brdo. Ne želevši da ih ograniče merila, pogotovo ona koja donose Englezi, seljani odlučuju da brdo pretvore u planinu. Uloge: Hju Grant, Tara Ficdžerald, Kolm Mini.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading