OVO TREBA DA ZAPAMTI SVAKA ŽENA! Suzana Mančić šokirala izjavom o partneru i varanju, a onda priznala jednu jako bitnu činjenicu!
Printscreen

Suzana Mančić je tokom gostovanja u jutarnjem programu istakla da nikada nije sumnjala u sebe, kao i da nikada nije proveravala svog partnera.

- Nikada nemoj da proveravaš partneru poruke, džepove ili bilo šta drugo. Jednostavno, uvek ćeš naći nešto što ti se neće dopasti. Život je toliko kratak i ljubav tako kratko traje, nemoj da je zagorčavate od samog početka. Ako ne poštuješ svog partnera, ti ne poštuješ ni sebe i na neki način omalovažavaš sebe. Ne bih nikada oprostila laž. Ako slažeš, nisi u problemu. I mene su hvatali u laži i tada sam ukapirala da ako ne lažem, ako uvek govorim istinu, neću nikad biti u problemu. Uvek je lakše kad su sve karte otvorene, lakše se barata sa tim - kaže Suzana u jutarnjem programu, a ova izjava je šokirala sve.

OVO TREBA DA ZAPAMTI SVAKA ŽENA! Suzana Mančić šokirala izjavom o partneru i varanju, a onda priznala jednu jako bitnu činjenicu!

Foto: PrntScrn

 

Suzana je celo leto provela sa svojim suprugom u Grčkoj, a kako je otkrila ovde je uspela da spoji cele dve nedelje.

- Planiram već sutra za Grčku, jer mi je u ponedeljak rođendan, a moj muž meni sprema neko iznenađenje tamo - kaže Suzana.

- Kod mene zaprške nema, ne kuva se kupus, nema ni sarme. Sarmu jedem po kućama, kiseli kupus u kafani. Ali ja volim da izgledam lepo, to je valjda jedno samopoštovanje. I kuvam i operem sudove, ali uvek volim da izgledam lepo - kaže Suzana Mančić.

UPOZNALA SAM DRAŠKA, MNOGO JE FIN! Tanjina majka potvrdila vezu svoje ćerke sa imućnim političarem, a potom oplela po Dušanu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading