"ISKOMPLEKSIRAO SE" Matora otkrila Ani kako je reagovao Zvezdan nakon Bulićeve čestitke, ona joj priznala šok detalj!
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Zorica Marković pozvala je Jovanu Tomić Matoru kako bi zajedno sa njom i Anom Ćurčić porazgovarala o Zvezdanu Slavniću i tome što je prenela.

-Htela sam da se ogradim, rekla sam da sam se osetila neprijatno. On kaže: "U redu" - rekla je Matora.

-Ti si njemu prenela da sam ja rekla Pjeru da kontaktira Acu, da on kontaktira moju decu. Ja ne pričam ništa lično tebi - rekla je Ana.

-Ja sam to uradila kao da zna da sam bila tamo. Zamisli da je neko rekao: "Zvezdane, njih dve su bile tamo i pričale" - rekla je Tomićeva.

-Pošto sam ja ukapirala da se ti družiš sa ljudima koji su jako pametni, namazani i uticajni. Kada izuzmeš rijaliti, shvataš da moja i Zvezdanova priča nije rijalti. Ja vidim da ti pamtiš svaku rečenicu, onda je logično da u ovoj teškoj situaciji upališ mozak i shvatiš da nije rijaliti i da to ima mnogo veliku težinu, a da se taj čovek već dva tri meseca ovde, ni kriv ni dužan, provlači. Meni je jako bitno da ta priča stane. Počela je da ga provlači Miljana Popović, nebitni ljudi - rekla je Ana.

-Ja sam htela da kažem da si ti mene zamolila da ništa loše, ni u jednom kontekstu nije rekao - rekla je Matora.

-Ja ti ne kažem da te krivim. Najnebitnija si ti u ovoj priči, pogotovo što ti tog čoveka poznaješ. Onda mi je normalno, kada isključiš rijaliti, jer je ovo meni moj život 20 posto, si trebala da kažeš sve to, ali da izuzmeš da pominješ čoveka, pominješ moju decu. Trebala si, po meni da kažeš: "Ana je bila sa mnom, preko mog zajedničkog druga je...". Nebitan je meni Zvezdan, meni je bitan Aca, boli mene du*e za Zvezdana - rekla je Ana.

-On meni kaže da je on živeo sa tobom toliko dugo i da zna kako je tekla situacija i kako jeste - rekla je Matora.

-Ma ne zna on ništa...Ja sam za njega trebala da se udam u 19.godini, imala dete, desilo mi se sa njim ono što sam ti pričala. To je čovek za kog sam ja vezana ceo život. Ja sam imala zakazanu svadbu, da nije bilo toga, ja bih bila sa njim do danas - rekla je Ana.

-Meni to nije bilo da kažem na taj tračarski način, ja sam samo htela da ogradim sebe. Nisam razmišljala da u njegovoj glavi to može tako - rekla je Matora.

-To je i poenta, ti njega ne poznaješ i ne znaš kako njegov mozak radi. Samo ja to ovde znam i niko više. Ja njega pominjati neću, osim da se zahvalim i pozdravim, ali da dovodim situaciju ljude, koji ne da nemaju veze sa ovim ovde, da pričaju bljuvotine i skrnavljenje moje i njegove veze koja je bila pre 25 godina, a sada prijateljstvo i poštovanje veliko. On ima svoju vezu, svoju decu i svoje unuke. Ja ti kažem ovo zbog Ace, ne zbog sebe - rekla je Ana.

-Nikad mi za tebe nije rekao da prestanem da komuniciram sa tobom, jer vidi da se mi poštujemo, komuniciramo zadrugarski - rekla je Matora.

-Kao što si mu prenela onu foru što sam se zezala, on je ustao i rekao to vrlo iskreno - rekla je Ana.

-Ja sam tek prošle godine shvatila koliko to meni šteti. Ja se nerviram, meni šteti. Nisam u tom trenutku razmišljala da to može toliko da napravi - rekla je Matora.

-Oni najbolje znaju kako su živeli, ova žena mi je rekla da ćutim, videla si, ja ćutim kao zalivena. Kada krene oscilacija njenog bola, ona krene spontano da priča neke stvari koje je bole, a ima veze sa onim što se priča za crnim stolom. Ja sam samo u šoku, da se taj čovek, bespotrebno, provlači najružnije. Ona je rekla da su prijatelji i to poštujem, poznavajući čoveka, on je prijatelj do kraja života. Njegovi filmovi u glavi nisu dobri, zato svako spominjanje. Ti to ne radiš namerno, niti išta loše niti iko to misli, nego to njemu razvija filmove u njegovoj glavi - rekla je Zorica.

-Veći će uticaj na njega imati kada ti dođeš i kažeš mu: "Zvezdane, nemoj spominjati čoveka" - rekla je Ana.

-Jesam mu ja rekla, on kaže da je to iz vašeg života. Ovo je bilo specifično, jer sam rekla da nisam ništa loše pričala i tako dalje. Znaš koliko sam se ja potresla, tada me je ta situacija navela da li da kažem: "Izvini što sam terala inat" - rekla je Tomićeva.

-On je popi**eo od tvoje čestitke, udari ga, iskompleksira se - rekla je Matora.

-Meni se javila školska drugarica iz osnovne škole, a ne on, je**te. Pritom, taj čovek nema veze sa njim, nikada nije ni imao, kao što su neke njegove stvari njegov deo. Idiotizam čoveče. Pritom, ide i priče da sam dala za pravo kada sam pomenula na ulasku. Ma daj bre! Pa šta sad, ti si pomenula Sanju i ja sad treba da je pominjem da te gazim - rekla je Ana.

"ZVEZDAN MI JE NEBITAN, ACA MI JE BITAN" Ana Ćurčić zamerila Matoroj prenošenje informacija Zvezdanu, pa je zamolila ovo!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading