Anita Stanojlović
Foto: Printscreen/Printscreen

U toku sinoćne žurke, učesnici su uživali u odličnom provodu.

Naime, Anita je prišla Anđelu kako bi mu nešto rekla, oboje su se zavodno nasmejali.

Kada se odmakla Anđelo je pozvao Maju da se posavetuje sa njom. Kako će se dalje odvijati njihov odnos ostaje da vidimo.

Podsetimo, kada je sinoć na žurki u Eliti ugledala Anitu i Anđela na korak do nove šeme, Matora je doživela nervni slom.

Ovog puta nije izdržala, pa je prišla Aniti i unela joj se u facu:

- Svima ću da kažem kakva si ku*va? Jel ti jasno? - rekla je Matora Aniti, a potom je osula po Anđelu: 

- Namerno mi je*e mamu, cela kuća je videla to. Pretiš mi napolju i još dolaziš da se igraš sa Anitom da mene praviš ljubomornim. Ti ku*vo sad govoriš da je sve ravna linija sa mnom. Pi*ka jedna koja je bila zaljubljena u Dalilu i iskoristio Sandru Rešić. Postoji neka stvar koja me boli, da mi je on je*ao devojku a ja da mu opraštam sve. On je plakao grebao na kapiju, ja mu oprostila. Sad još dolazi da mi muva ženu, za nešto valjda postoji kodeks i obraz - urlala je Matora, a potom se prisetila kako je Anđelo na kraju odveo Sanju u krevet i zabio joj nož u leđa.

Osim toga, Jovana je pomenula i neke svoje prijatelje koji su, navodno, imali probleme sa zakonom i policijom, sa čim, po njenim rečima, veze ima, navodno, i Anđelo. Tačnije, Ranković je to nekako svojevremeno iskoristio protiv Jovane, pa je sada ona najavila konačni obračun za crnim stolom i potpuno raskrinkavanje Anđela.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading