televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Crni leptir

Foto: IMDB

 

 

21.55 RTS1

Crni leptir

Na obodu planinskog gradića, u kome se događa niz otmica i ubistava, povučeni pisac Pol pokušava da započne pisanje scenarija za koji se nada da će mu spasiti karijeru. Posle napetog susreta na jednoj večeri sa skitnicom Džekom, Pol mu nudi smeštaj. Ubrzo dovitljivi, zahtevni Džek nađe način da se na silu uključi u Polov rad i njih dvojica počinju igru superiornosti koja će najzad dovesti jednu priču do kraja. Uloge: Antonio Banderas, Džonatan Riz Majers, Piper Perabo.

Nepobedivi

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Nepobedivi

U Kalifornijskom državnom zatvoru sprovodi se program rehabilitacije zatvorenika kroz bokserske mečeve. Zatvorska zvezda je nepobedivi, bivši profesionalac, Monro Hačen koji je zbog ubistva osuđen na doživotnu kaznu zatvora. Ali kada u zatvor stigne aktuelni prvak u teškoj kategoriji Džordž Čembers zvani Ajsmen njegova nepobedivost dolazi u pitanje. Uloge: Vesli Snajps, Ving Rajms.

Crni leptir

Foto: IMDB

 

 

00.45 Prva

Zavisna

Zoe je veoma uspešna poslovna žena, koja neizgled ima sve – muža iz snova koga voli, dvoje prelepe dece i veoma perspektivnu karijeru. Ali, Zoe ima i strast kojoj ne može da odoli! Nakon što se upusti u ljubavnu aferu s isto tako talentovanim slikarem, njen život se polako pretvara u pakao. Uloge: Šeron Liejl, Boris Kodžo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading