FILM DANA „Transporter: Nasleđe“
Foto: Promo/Schutterstock
Transporter: Nasleđe

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Transporter: Nasleđe

U krugovima kriminalnog podzemlja Francuske rivijere poznat kao najbolji vozač čije usluge novac može da kupi, Frenk Martin garantuje dostavu svakog paketa uz odgovarajuću cenu. Ima tri pravila: nema imena, nema pitanja i nema dodatnih pregovora. Ipak, njegov kodeks će pasti u vodu kad ga prelepa i fatalna Ana nagovori da bude vozač auta koji će učestvovati u genijalno osmišljenoj pljački banke. Uloge: Ed Skrejn, Lona Čabanol, Rej Stivenson.

Sigurna kuća

Foto: IMDB

 

 

17.55 Superstar

Sigurna kuća

Vošington igra najopasnijeg otpadnika CIA-e, koji se vraća nakon decenije provedene u bekstvu i biva priveden u bezbednu kuću u Južnoj Africi.Ubrzo nakon privođenja, bezbedna kuća postaje meta napada plaćenika što prisiljava “novopečenog” operativca Vestona  na saradnju sa beguncem. Suočeni sa ozbiljnošću situacije, ovi nesuđeni saradnici pokušavaju da otkriju ko želi da ih ubije. Denzel Vošington, Rajan Rejnolds, Vera Farmiga, Brendan Glison.

Slava kraljice

Promo RTS

 

 

20.10 RTS2

Slava kraljice

Tokom Hladnog rata, četiri legendarne šahistkinje iz Gruzije donose revoluciju u ženskom šahu širom cele planete i postaju sovjetske ikone ženske emancipacije. U slavu kraljici otkriva njihove isprepletane biografije i prikazuje redak uvid u sadašnji život šahovskih zvezda None Gaprindašvili, Nane Aleksandrije, Maje Čiburdanidze i Nane Joseliani, kao i hroniku njihovog trajnog nasleđa. Režija: Tatija Skirtladze i Ana Kazaradze.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading