televizor
Foto: Promo/Schutterstock
Pogled sa neba

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Pogled sa neba

Pukovnica Ketrin Pauel vodi tajnu misiju hvatanja terorističke grupe koja živi u sigurnoj kući u Najrobiju, u Keniji. Kad Pauelova sazna da teroristička grupa planira da sprovede samoubilački napad, njena misija je sada njihovo ubistvo. Stiv Vots pronalazi sigurnu kuću i pripremi sve za njeno uništenje, ali tada shvati da se devetogodišnja devojčica nalazi u njoj. Pukovnica Pauel sada mora da donese važnu odluku. Da li će uništiti kuću, teroriste i devetogodišnju devojčicu u njoj, ili ne? Uloge: Gevin Hud, Helen Miren, Alan Riman.

Ratnik divljine

Foto: IMDB

 

 

21.00 B92

Ratnik divljine

Planina Tanglvud sa svojim grandioznim vrhovima je misteriozno mesto utonulo u oblake. Ipak, grupa dečaka, koji se nazivaju Gospodarima Tanglvuda, rado odlazi tamo i uživa u čarima netaknute prirode. Kada pohlepni ljudi reše da svojim mašinama osakate lice planinske lepotice, ovi dečaci će pomognuti Džonom Mekenom, čovekom koji poznaje i voli divljinu, krenuti u borbu za očuvanje prirode. Uloge: Čak Noris, Teri Kiser.

O ljudima

Foto: IMDB

 

 

RTS2 22.20

O ljudima

U selu gde svako poznaje svakoga, četiri veterana Alžirskog rata progone događaji iz prošlosti. Uloge: Žerar Depardje, Katrin Fro, Žan Pjer Daruzen.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading